De laatste dagen voor vertrek!

Zo, de laatste week is begonnen… Afgelopen zaterdag de laatste inkopen gedaan, waaronder 84 blikjes kattenvoer, 84 snoepstaafjes voor de katten en zakken kattenbakkorrels… Ook Paul nog even wat nieuwe kleding… en toen naar de boot. De laatste klussen zijn gedaan: verlichting gerepareerd, schoenenkasten opgehangen, roede voor de zeilkleding opgehangen, afstandbediening van de radio geregeld… en dan rijden we naar huis op zondag met het idee dat de volgende keer dat we naar Volendam rijden, we 6 weken weg zullen blijven…. we gaan ons steeds meer realiseren dat we echt zo lang weg gaan…

Zondagavond komt de familie langs om voetbal te kijken en gedag te zeggen voordat we weg gaan. Lekker Grieks laten bezorgen en natuurlijk heeft NL gewonnen van Mexico, al was het heeeel spannend!!

Nu nog 3 dagen werken en dan is het zover!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *