Druk weekend!

Hard gewerkt, veel functioneringsgesprekken en Paul druk met de kwaliteitsaudit.. Gister had ik leuke salestraining en toen was het alweer weekend! Toen ik wakker werd, kwam het besef dat we over twee weken uitvaren….. Whooooo… Vanmorgen een auto vol proviand ingeladen en bij de boot alles onder de banken gepropt…. Het zit erin… Nu alleen nog kleding en verse producten…

We hebben het gezellig druk dit weekend.. Gister met Hetty gegeten, was leuk om weer bij te kletsen over van alles! Vandaag zien we de mensen weer waarmee we gaan varen om de laatste zaken te bespreken. Ik ben benieuwd of wij nog dingen vergeten zijn in de voorbereiding… We moeten nu nog 10 klusjes.. Het gaat nu echt de goede kant op. Vorige week lekte de wc opeens… Paul met pot en al naar de watersportwinkel…. Als het goed is, is deze nu weer gemaakt. Hij haalt nu dus de pot op, haha!

Andere zorg is het feit dat onze radio uit zichzelf aan gaat… Dus we sloten net de stroom aan en dan begint opeens de muziek te spelen.. Beetje vreemd wel, vooral als je ‘s nachts om 3 uur wakker wordt van de dance muziek van Hardwell, haha! Rechtop in je bed!! Verder moeten we de boordverlichting nog verbeteren.. Sommige draadjes staan op doorscheuren..

Morgen komen mijn collega’s zeilen en bbq-en, dat wordt ook een feest. Sommige willen perse een foto in Volendam kostuum maken….. Haha.

Maandag voetbal bij ons thuis. Wordt een gezellige boel met vrienden en kids! Dus drukke periode voordat we echt gaan vertrekken.. Ik merk dat ik er heel veel zin in heb… Eng, spannend, maar vooral heel veel zin!

20140621-124523-45923852.jpg

20140621-124523-45923105.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *