Voorbereidingen in volle gang!

Ja, over drie weken gaat het dan gebeuren.. Dan gaan we 6!! weken weg!! We gaan naar Noorwegen met onze eigen zeilboot, hoe cool!! Maar ook, hoe spannend!!! We proberen een kluslijst met 180 dingen af te werken, maar hoe hard we ook werken, elk weekend komen er dingen bij… De laatste week zijn we onder de 20 gekomen… zullen we dan toch op tijd klaar zijn??

Marifoon helemaal netjes aangesloten, maar wat bleek…. toch ruis op de lijn…. weer een klusje erbij… Door het aanleggen van een nieuw draadje is het nu opgelost. Wat heerlijk om gewoon om 18.15 uur het weer te horen op het IJsselmeer. Oh ja, lijstje maken met de belangrijkste marifoonkanalen… kan weer op de kluslijst!

En een lijn gekocht voor het derde rif.. missen nog een blok om lijn doorheen te leiden.. morgen weer naar de watersportwinkel. Die kennen ons nu wel bij naam, na zoveel keer binnenlopen. Morgen gaan we het derde rif uittesten en de lijn voor de code zero proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *